Sommaren är snart här!

Nu söker vi sommarvikarier till flera uppdragsgivare på Värmdö och Lidingö! Du får ett kul och givande sommarjobb där du kan göra skillnad! Du kan gärna börja på kvällar och helger innan sommaren, och vill du kan du fortsätta som extra till hösten. Uppdragsgivarna är i 25-årsåldern och har olika och omfattande funktionsvariationer. Du kommer självklart att få god introduktion av arbetsledare och erfarna assistenter. Det är viktigt för uppdragsgivarens språkstöd att du talar flytande svenska.

Välkommen att höra av dig så berättar vi mer !

 

Sommarvikarier till Värmdö och Lidingö

Söker du ett kul och givande assistentjobb där du kan göra skillnad?! Då har vi ett här.

Vi söker dig som är ansvarsfull och har hjärtat på rätta stället och som vill ha ett givande extrajobb hos en av våra uppdragsgivare. Börja redan i vår och jobba kvällar och helger. Under sommaren hoppar du in som vikarie. Passar dig som studerar och vill ha ett utvecklande extrajobb.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!  

 Har du frågor? Kontakta Anna Berglund på telefon 070-440 39 19

 

 

Nattassistent samt timvikarie dag/kväll till Värmdö

Till en härlig tjej på 27 år söker vi nu en nattassistent på vikariat (vaken natt) samt en timvikarie som kan hoppa in dagar/kvällar och helger. Kanske en och annan natt.

Uppdragsgivaren är en härlig tjej med flera funktionsvariationer som utmanar. Hon har massor av humor, kämparglädje och gott humör. Hon bor nu i en separat del i föräldrahemmet men kommer under hösten att flytta till egen lägenhet. Hon älskar allt som har med musik att göra och tycker om att var fysiskt aktiv t.ex simma, rida, cykla och dansa. Hon kommunicerar med bilder, teckenspråk och lite ord.

Du är kvinna mellan 22 – 40 år och kommer att bli del i ett härligt team av assistenter.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!  

 Har du frågor kontakta Anna Berglund på telefon 070-440 39 19

 

 

Hos Apona finns det alltid plats för duktiga och engagerade assistenter som vill utveckla sig i sitt arbete. Vi kan erbjuda både deltid, timvikarie och extra arbete, företrädesvis på Värmdö och Lidingö.

SKICKA DIN ANSÖKAN HÄR!  

 Har du frågor? Kontakta Anna Berglund på telefon 070-440 39 19

 

 


Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med människor och vill göra skillnad. Vi vill bygga långsiktiga relationer och att du ska få möjlighet att växa i ditt arbete som assistent!
Anna Berglund | Verksamhetsansvarig

 

Apona är ansluten till KFO och följer det kollektivavtal som gäller mellan Arbetsgivareföreningen KFO och Svenska Kommunalarbetarförbundet.
Vi har individuell lönesättning, reseförsäkringar, pensions- och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag.