Vi söker dig som vill jobba extra som assistent!

Nu söker vi vikarier till uppdragsgivare på Värmdö! Du får ett kul och givande jobb där du kan göra skillnad! Du kan gärna börja introduktion nu på dag, kvällar, natt och helger. Du kommer självklart att få god introduktion av arbetsledare och erfarna assistenter. Det är viktigt för uppdragsgivarens språkstöd att du talar flytande svenska.

Välkommen att höra av dig så berättar vi mer !

 

Nattassistent samt timvikarie dag/kväll till Värmdö

Till en härlig tjej på 28 år söker vi nu en nattassistent   (vaken natt) samt en timvikarie som kan hoppa in dagar/kvällar och helger. Kanske en och annan natt också.

Uppdragsgivaren är en härlig tjej med flera funktionsvariationer som utmanar. Hon har massor av humor, kämparglädje och gott humör. Hon bor i egen lägenhet och lever ett aktivt liv med hjälp av sina assistenter. Hon älskar allt som har med musik att göra och tycker om att var fysiskt aktiv t.ex simma, rida, cykla och dansa. Hon kommunicerar med bilder, teckenspråk och lite ord.

Du är kvinna mellan 22 – 40 år och kommer att bli del i ett härligt team av assistenter.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!  

 Har du frågor kontakta Anna Berglund på telefon 070-440 39 19

 

 

Hos Apona finns det alltid plats för duktiga och engagerade assistenter som vill utveckla sig i sitt arbete. Vi kan erbjuda både deltid, timvikarie och extra arbete, företrädesvis på Värmdö och Lidingö.

SKICKA DIN ANSÖKAN HÄR!  

 Har du frågor? Kontakta Anna Berglund på telefon 070-440 39 19

 

 


Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med människor och vill göra skillnad. Vi vill bygga långsiktiga relationer och att du ska få möjlighet att växa i ditt arbete som assistent!
Anna Berglund | Verksamhetsansvarig

 

Apona är ansluten till KFO och följer det kollektivavtal som gäller mellan Arbetsgivareföreningen KFO och Svenska Kommunalarbetarförbundet.
Vi har individuell lönesättning, reseförsäkringar, pensions- och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag.