Vi söker kvinnliga assistenter till Värmdö och Lidingö!

Nu söker vi kvinnliga assistenter till uppdragsgivare på Värmdö och Lidingö! Du får ett kul och givande jobb där du kan göra skillnad! Du kan gärna börja introduktion nu på dag, kvällar, natt och helger.  Du kommer självklart att få god introduktion av arbetsledare och erfarna assistenter. Det är viktigt för uppdragsgivarens språkstöd att du talar flytande svenska.

Välkommen att höra av dig så berättar vi mer!

 

Kvinnlig assistent till Gustavsberg, Värmdö

Jag är en tjej på 28 år som vill göra det mesta själv men behöver hjälp att göra det. Jag söker omgående en tjej mellan 18-45 år.  Jag behöver hjälp alla tider på dygnet och på natten är min assistent vaken.

Jag älskar aktiva dagar och vill att du hjälper mig att hitta på saker att göra. Jag söker dig som är kreativ och engagerande. Jag bor i en egen lägenhet så hjälp med att sköta hushållsarbetet behöver jag också.

Bada och djur är något jag älskar så det måste du också gilla! Snacket sköter jag mest med en del ord, teckenspråk, bilder och mitt kroppsspråk. Du behöver vara lyhörd och ha stort tålamod. Du kommer att jobba med en annan assistent eftersom jag har dubbelassistans på dagarna.

Egenskaper jag värderar högt hos mina assistenter är att de sprider glädje, är positiva, lyhörda, flexibla, omtänksamma, noggranna och är bra på att samarbeta. Min dagsform varierar från dag till dag, så du behöver vara anpassningsbar. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är ett plus men inget krav då dina personliga egenskaper är viktigast. Vi har en rökfri arbetsplats hos mig.

Stämmer det in på dig? Kom och var en del av mitt härliga och stabila gäng av assistenter. Du kommer att få god introduktion av ordinarie personal på plats.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!  

 Har du frågor kontakta Christina Sjölander på telefon 070-667 60 60

 

Kvinnlig assistent till Lidingö

Jag är en glad och härlig tjej som fyller 25 år i år. Jag bor i egen lägenhet med min kompis, som också har assistans. Jag är rullstolsburen och har flera olika omfattande funktionsnedsättningar, men lever ett aktivt liv med hjälp av mina assistenter.

Jag söker dig som är kvinna över 22 år och som har hjärtat på rätta stället. Jag behöver hjälp alla tider på dygnet och på natten är min assistent vaken.

Du måste vara simkunnig och gilla att vara i badhus, eftersom jag simmar flera gånger i veckan.

Du ska vara rökfri (ingen rökning på arbetstid) och ha erfarenhet från att arbeta med personer med omfattande funktionshinder.

Din personlighet och ditt engagemang är avgörande, men du måste tala flytande svenska och skriva svenska obehindrat, för att kunna stötta mig i min egen kommunikation.

Du kommer att bli en viktig kugge i ett härligt gäng av assistenter! Och givetvis får du en ordentlig introduktion.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!  

 Har du frågor? Kontakta Anna Berglund på telefon 070-440 39 19

 

 

Hos Apona finns det alltid plats för duktiga och engagerade assistenter som vill utveckla sig i sitt arbete. Vi kan erbjuda både deltid, timvikarie och extra arbete, företrädesvis på Värmdö och Lidingö.

SKICKA DIN ANSÖKAN HÄR!  

 Har du frågor? Kontakta Anna Berglund på telefon 070-440 39 19

 

 


Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med människor och vill göra skillnad. Vi vill bygga långsiktiga relationer och att du ska få möjlighet att växa i ditt arbete som assistent!
Anna Berglund | Verksamhetsansvarig

 

Apona är ansluten till KFO och följer det kollektivavtal som gäller mellan Arbetsgivareföreningen KFO och Svenska Kommunalarbetarförbundet.
Vi har individuell lönesättning, reseförsäkringar, pensions- och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag.